contact@jackpowermodel.com‍

Home   |   NEWS

NEWS

CNC Verspaning

 JackPower bieden een breed scala van specialistische CNC Routing-services aan clients zowel de grote als de kleine in vele verschillende industrieën.

Onze CNC Bewerkingscentrum diensten functie Persoonlijke klantenservice voor made-to-order parts and components. Wij bieden draaien, frezen, boren, tappen, saai en slijpen voor een verscheidenheid aan materialen. Met wat betreft mogelijkheden die groter zijn dan die van de meeste andere bedrijven, hebben wij bar voeding capaciteit tot 3" diameter, een schommel van 25.60", en kan delen beurt tot 40" lang x 14.30" in diameter. Onze snelle verticale en horizontale verspanen centers produceren nauwkeurig en efficiënt machinaal bewerkte onderdelen voor vele industrieën. Deel maten bereikbaar tot 64 "x 34" x 30" voor verticale frezen en 24" x 24 "x 28" voor horizontale frezen. Onze state-of-the-art machines verwerkt 3 - en 4-assige verspanen terwijl verwezenlijking van productietoleranties tot ±. 0002".

Wij bieden 5-as verspanen van materialen, metaal spuiten en harde coating voor de film, de marine, de bouw en de samengestelde industrieën. Wij gebruiken de allernieuwste in CAD/CAM-software, en zijn in staat om te werken met de meeste industrie-standaard 3D-bestanden. Ons machinepark is nauwkeurig tot op zeer krappe toleranties, ervoor te zorgen de dichtst mogelijke match tussen specificaties en eindproduct.

PREVIOUS:Aluminum Raspberry Pi Box No next

Categories

Contact Us

Contact:

Phone: 86-18684847096

Tel: 86-18684847096

Add: Building 112 ,Fenghuang South Zone,FenghuangShan Blvd ,518100,Baoan District,Shenzhen ,China.